Revelion in Octombrie

A trecut o lună…
Am lăsat-o să treacă, fără să facem o analiză a concertului din Octombrie de la București, Sala Polivalentă, ultimul din X Tour, cel mai mare turneu de aer liber din România din 2016! (după cum a fost prezentat)
Noi, ca formație avem obiceiul să etichetăm ceea ce facem cu un sigur cuvânt, pentru că pare cel mai potrivit mod de a descrie o melodie, un clip, un remix chiar și un spectacol:
“tare”, “cool”, “marfă”, “beton”…

img_9376

Cautăm să găsim cuvântul care să descrie concis și explicit cuiva care nu a vazut și care pune întrebarea: “Cum a fost? Spune-mi într-un cuvant!”
Revelion.
Acesta este cuvântul!
Parcă a fost Revelionul!

14682041_10157715555145624_7425658406808244224_o

Cel puțin pentru noi și cele câteva mii de oameni care au avut răgazul să vină să se simtă ca la 20 de ani la Polivalenta într-o seară de joi, la mijlocul săptămânii, când lumea nu își propune vreo activitate recreativă, pentru că se concentrează pe muncă sau școală sau ce face fiecare.
Nu e weekend, ca să fie relaxare, nu e sărbatoare ca să fie obligatoriu marcată cu vreun mare show…
Așa că sperăm că a fost o surpriză pentru public încă de la intrarea în Sala Polivalentă când s-au trezit în fața celei mai mari producții de până acum ale unei formații românești.
Un podium imens desfășurat pe o suprafață de 344 de metri pătrați, cu o deschidere de 30 de metri care s-a întins dintr-o tribuna în alta a salii.
O structură gigantică, cu o geometrie atipică întinsă inclusiv în spațiul destinat publicului, pe care s-au montat cele 76 de boxe de înaltă fidelitate și cele 358 aparate inteligente de iluminat sau imensele ecrane LED care au definit amploarea acestui spectacol.

14556728_10157730363370624_7578837871940611410_o

Exact ca la spectacolele de Revelion!
Asta ca să nu mai vorbim de efectele pirotehnice sincronizate și de programele de laser ce aveau să puncteze cele mai intense momente ale show-ului sau de invitații ținuți secret până în momentul apariției pe scenă.
A fost o surpriză (mai puțin pentru cei ce au mai participat la producțiile anterioare ale formației Voltaj și care știu la ce pot să se aștepte la spectacolele de lansare de album) dar nu despre asta e vorba aici!
Este vorba despre ATMOSFERĂ
Ca la Revelion!

befunky-collage

img_8630

De bucuria pe care o puteai citi pe fețele celor prezenți la acest eveniment special.
De energia care radia în toate colțurile sălii.
De copiii și oameni în toata firea care săreau laolaltă.
De miile de telefoane aprinse la melodia “De la capăt“.
De absolut toate vocile care s-au alăturat la unison refrenului “Tânăr vreau mereu să fiu“.
Exact ca într-o zi de sărbătoare când oamenii lasă deoparte grijile și tot ce-i rău și se bucură din toată inima de clipa pe care o trăiesc.
Exact ca de revelion!
Așa că vrem să vă mulțumim!
Acelora care ați fost acolo și ați creat această atmosferă.

Acelora care sustin Voltaj.

Acelora care ne-ați făcut fericiți.
Pentru noi, anul acesta, Revelionul a fost în Octombrie! :)

img_4085